Profesionalni pristup

Tim naših stručnjaka na čelu sa mašinskim inženjerima, će odrediti najpogodniji uređaj za Vaš automobil.

Posebne pogodnosti za preduzeća

Neka Vaš vozni park uštedi novac za održavanje ugradnjom auto gas uređaja.

Merljivi rezultati

Bilo da vozite na benzin ili dizel, sa našim uređajima ćete osetno primetiti smanjenje izdataka za gorivo.

O nama
               Set Autogasa za ugradnju  

                   Aleksandar Karić 
                             direktor 

 

Poštovani korisnici TNG, dragi prijatelji, 

Kada smo osnivali Union Karić d.o.o.
, radili smo to sa željom da stvorimo prvo privredno društvo na tržištu Srbije koje se organizovano bavi uvozom, izvozom, plasmanom i ugradnjom automobilskih TNG (Tečni Naftni Gas), sistema. 

Vremenom, stekli smo bogato iskustvo. Prodaja preko 140 000 i ugradnja više od 12 000 uređaja u našem ovlašćenom servisu, doprineli su da nam brojne renomirane kompanije iz autogas industrije ukažu poverenje i povere zvanično zastupanje za tržišta Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, ali istovremneo i Poljske, Slovačke i Češke. 

Kao dinamična kompanija koja je pravovremeno razumela potrebe tržišta, 
U
nion Karić d.o.o. godinama pruža krajnjim korisnicima TNG opreme izuzetno raznovrsnu ponudu vrhunske autogas opreme uz odgovarajuće  sertifikate kvaliteta i garantne rokove. 

Union Karić d.o.o. svojim širokim asortimanom proizvoda koji zadovoljavaju najstrože evropske norme kvaliteta i bezbednosti, podstiče razvoj autogas sektora vodeći istovremeno računa kako o potrebama krajnjih korisnika tako i o ekološkim standardima i zaštiti životne sredine i time  kao društveno odgovorna kompanija omogućava svima koji to žele da se voze jeftinije i bezbednije, a sredinu koju ostavljamo svojoj deci ostavljamo čistijom i lepšom.

Naša misija, naši partneri

Privredno društvo UNION KARIĆ d.o.o. prvo je  počelo da se bavi organizovanim uvozom, izvozom, plasmanom i ugradnjom automobilskih TNG uređaja na tržištu Srbije. Bogato iskustvo stečeno na ugradnji više od 14 000 uređaja u našem servisu i prodaji više od 140 000 setova, rezultiralo je da nam kompanije kao što su:

AC SPOLKA AKCYJNAATIKERTOMASETTOLANDI, VALTEK,  OMB, JLMFAGUMIT,ukažu poverenje i daju nam zvanično zastupanje za trzišta Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

Kompanija AC SPOLKA AKCYJNA je svetski poznati poljski proizvođač sekvencijalnih sistema i elektronskih komponenti za autogas sisteme. Sa preduzaćem AC SPOLKA AKCYJNA imamo ugovor o ekskluzivnom zastupanju za teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Osnovan 1970. godine, renomirani turski proizvođač rezervoara i auto gas sistema, ATIKER, izdvaja se kvalitetom i širokim asortimanom proizvoda koji zadovoljavaju najstrože evropske norme iz ove oblasti. Privredno društvo UNION KARIĆ d.o.o. takođe ima ekskluzivni ugovor sa preduzećem ATIKER o zastupništvu za područja Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

TOMASETTO ACHILLE je italijanska kompanija koja je najpoznatiji svetski proizvođač multiventila, a istovremenoproizvodi i reduktore, gasne ventile i prateću opremu za auto gas uređajeUNION KARIĆ d.o.o.  ima ekskluzivan ugovor sa ovom uglednom firmom.

Prateći savremene trendove u automobilskoj industriji kao i stroge ekološke zahteve LANDI S.r.l. u svom proizvodnom programu danas ima opremu koja omogućava konverziju, kako karburatorskih motora, tako i motora sa injection sistemom ubrizgavanja. Među proizvodima ove renomirane kompanije posebno se ističu najsavremeniji sofisticirani TNG uređaji za direktno - sekvencijalno ubrizgavanje gasa.

VALTEK je preduzeće čija je osnovna delatnost proizvodnja brizgaljki (indžektora) za sekvencionalne sisteme, elektromagnetne ventile i drugo, sa kojim naše Privredno društvo ima ekskluzivni ugovor za područja Srbije i Bosne i Hercegovine.

JLM  je holandska kompanija koja se bavi proizvodnjom aditiva za ulja koji služe za podmazivanje glava motora. Ovi aditivi su naročito neophodni kod motora koji imaju keramičke ventile, gde je prilikom ugradnje gasa obavezno instaliranje kapalica koje podmazuju glavu motora i sprečavaju oštećenje i habanje motora. Pored navedenog, kompanija JLM je poznata po proizvodnji sredstva za čišćenje benzinskih brizgaljki. To sredstvo se sipa u benzin i služi da ispira benzinske indžektore, izvrši njihovo čišćenje i zadrži njihove optimalne performanse u dužem periodu vremena. Naročito se savetuje stalno korišćenje sredstva za čišćenje kod vozila koje kao pogonsko gorivo koriste TNG. Dizel kondicioner je sredstvo koje poboljšava svojstva dizel goriva, smanjuje potrošnju do 6,5% i povećava snagu, i vrši podmazivanje dizni i pumpi za gorivo. Takođe štiti od korozije, produžuje vek motora, vek trajanja rezervoara goriva, pospešuje odvajanje vode, smanjuje količinu dima i štetnih izduvnih gasova.

Takođe, naše Privredno društvo ima odličnu saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačem gumenih creva FAGUMIT, raznih diametera sa homologacijom R67-01 za gas, benzin, vodu i druge namene.

U našoj ponudi nalazi se kompletna dodatna oprema za ugradnju i održavanje, kao što su emulatori, prekidači, bakarne cevi, šelne, filteri, membrane, postolja za boce, trake, razne račve i nastavci. 
U cilju što bolje usluge na polju održavanja i servisiranja organizovali smo mrežu servisera koja obuhvata, kako teritoriju cele Srbije, tako i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Trenutno na AKCIJI!


AKCIJA !


Novosti

Video kanal

Posetite naš video kanal i pronađite odgovore na sva vaša pitanja.
Serviseri, pratite propuštene obuke.


 

Akcija - poklon svećice "Brisk"

Uz svaki ugrađeni uređaj poklanjamo set "BRISK SILVER" svećica za аutogas


 

Prijavite se za besplatnu obuku

Svim serviserima zainteresovanim za obuku ugardnje i podešavanja komp. jedinica novijeg datuma, obezbedili smo besplatnu obuku...Pronadjite nas na Facebook-u

Zanimljivosti iz sveta automobila

Detaljnije...